Condiții de livrare si plată

Livrarea este asigurată în mod exclusiv de către vânzator

Ofer două metode de livrare:

  • Livrare prin poştă: acoperire națională, timp de livrare 2-4 zile lucrătoare, costuri începând de la 10 Ron, în funcție de greutatea și gabaritul coletului respectiv.
  • Livrare prin Curier (Fan Courier) la adresa indicată de către cumpărător: numai în zona de acoperiere al curierului, timp de livrare 1 zi lucrătoare, cu posibilitatea  de urmărire on – line al coletului (Nr. AWB), costuri âncepând de la 18 Ron în funcție  de greutatea și gabaritul coletului respectiv. Serviciul de „verificare colet”  la cerere este posibilă, implică un cost suplimentar de 5 Ron + TVA plătibil  pentru firma de curierat.
  • Pentru comenzile externe livrarea se poate efectua prin Posta Romana (preturi incepand cu 18Eur/1Kg, timpul de expediere 5-7 zile lucratoare in EU, serviciu cu acordarea numarului de urmarire ) sau Curierat DPD (preturi incepand cu 18Eur/3Kg, timpul de expediere 4-5 zile lucratoare in EU, serviciu cu numar de urmarire).

Plata produselor

Accept trei modalități de plată pentru produsele comandate:

  • Plata în sistem ramburs la preluarea coletului.
  • Plata în avans în cont bancar pe bază de factură proformă. În acest caz costurile poștale vor fi semnificativ reduse, neexistând taxe suplimentare pentru restituirea rambursului.
  • Plata prin PayPaL pe baza de factura,  email pentru  PayPaL : contact@motorcomponents.ro. Aceata modalitate de plata este avantajoasa in special pentru cumparatorii din strainatate, factura pentru produsele achizitionate se poate emite numai in EUR.